Tämä päivä oli yhtä juhlaa

Tänään kävin pitkästä aikaa Ylivieskan toimistolla. Kukkia, puheita ja kahvittelua syntymäpäivien kunniaksi. Aina vaan nuoremmat ja nuoremmat täyttävät 60 vuotta. Ajellessa on aikaa olla kahden kesken omien ajatuksien kanssa. Tänään ajatuksissa työyhteisön suuri merkitys ihmiselle. Työ on toimeentulon lähde, mutta työyhteisön vaikutusta työssä jaksamiselle  ja terveydelle ei voi liikaa korostaa.  Kun työpaikalla on jokaisen hyvä olla  omana itsenään myös itse työ sujuu tuloksellisesti. Mutta suuri on vaikutus elämän sisältöön myös ihmisen omalla perheellä, läheisillä. Päivän kruunasikin postissa saapunut kuvakirja mummun mussukan ekasta vuodesta. Ja vähänkö oli mummu innoissaan. Jonkun verran tulevista vaaleista keskusteltiin kahvikupin ääressä ja oli mukava huomata, että myös työkavereiden tukea kampanjontiin löytyy.

20190110_20182220190110_174114