Vaalikampanjan aikataulua mietittiin

Tänään ilta meni miettiessä tulevaa vaalikampanjointia Villen kanssa kahvikupin ääressä. Milloin ollaan missä ja mitä tekemässä. Mainostamista mietimme ja eurotkin venytettiin niin moneen kertaan, että monenlaista juttua lopputulokseksi saatiin. Villellä on takanaan niin monet vaalit, etteipä tarvi aivan hihasta vedellä tarvittavan vaalimateriaalin määriä.

20190116_221219-2

Toisaalta tuntuu, että onhan tässä vielä aikaa suunnitella. Mutta kalenteriin vilkaisu kertoi, että eipä ole kolmea kuukautta niin vaalit ovat jo mennyttä elämää.  Vaalikampanjan keskitän viimeiselle kuukaudelle, sitä ennen viikonloput kuluvat näissä merkeissä.   Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan kampanjoimaan niin ole yhteydessä, aina se on mukavampaa porukalla olla liikkeellä.