Vaalistartin ja sen varaslähdönkin valmistelua

Huomenna on ystävänpäivä. Sehän on hyvä päivä viritellä vähän vaalikampanjaa naapurissakin. Vähän kuin vaalikampanjan varaslähtö! Olen huomenna Oulaisten toimistossa ja jatkan siitä jakamaan ystävänpäivän pusuja Halpa Hallin eteen klo 16.00 alkaen.
Eilinen ilta menikin liimaillessa kuviani pusuihin.  Mutta aivan kivan näköisiä niistä tuli. Kylkiäisenä tietenkin toivon pääseväni juttelemaan ajankohtaisista asioista ihmisten kanssa. Oulainen on siitä jännä paikkakunta, että aika harva varmaan tietää miten hyvin minä tunnen Oulaisten asiat.  Voi sanoa, että minä tunnen Teidät, mutta tunnettekos Te minua? Toivottavasti huomisen jälkeen olen tutumpi.

20190212_195853

Illalla sitten Haapaveden liikuntahallille katsomaan Wanhojen tansseja.  Ne ovatkin sellainen tapahtuma juttu, josta haapavetiset voivat ylpeillä.  Aina yhtä näyttäviä ja taitavia esityksiä kauniiden nuorten naisten ja pukujen lisäksi. Kannattaa tulla katsomaan omin silmin! Kaikki siis Haapaveden liikuntahallille klo 19.00.