Hyvää ystävänpäivää

Kylpyläsaari
Minun ystäväni on kuin villasukka,
joka talvella lämmittää
ja minun ystäväni on kuin niitynkukka,
joka saa minut hymyilemään
Ota kädestä, tule kanssani rantaan,
vien sinut katsomaan,
miten aurinko laskee puiden taakse
ja saa taivaan punertamaan

Oulaisten Halpa Hallin edustalla jakelin ihmisille ystävänpäivän kunniaksi suukkoja vesisateessa. Säässä olikin aikamoinen muutos aamusta tapahtunut.  Sitten vielä nopeasti käynti Lähteen kahviossa ja ajelemaan kohti Haapavetta.  Monenlaisessa kelissä olen Oulaisten ja Haapaveden väliä ajellut ja taas yhdenlaista kokemusta rikkaampi. Nyt taisi tulla ennätys kuinka kauan kulutin aikaa tuolla välillä. Kiitollinen tekniikan kehitykselle, joka mahdollistaa työskentelyn Haapavedellä useimpina työpäivinä. Illalla katsomassa Wanhojen päivän tansseja tyttäreni kanssa. Tanssijoiden puvut, meikit ja kampaukset  tuovat Johannan elämään aina ripauksen prinsessaelämästä.  Ja niitä ripauksiahan ei ole liikaa.