Siikalatva ja Ylivieska

Perjantaina Siikalatvan kiertue Piippola, Kestilä, Rantsila ja Pulkkila.

Näin muutaman päivän jälkeen mielessä aurinkoinen mutta todella tuulinen sää. Tuulen mukana talven hiekoitushiekat saivat kyytiä.  Onneksi ei ollut grilli kuumana, olisi makkaraa syödessä hampaissa narskunut hiekanjyvät. Piippolassa ehdokkaita oli  Olli, Markku ja Silvo minun lisäkseni.  Monta hyvää ehdokasta erilaisilla vahvuuksilla. Piippolassa kävin keskustelua hevosista ja työhevosten SM-kisoista, myös terveyskeskuksen valintamahdollisuus herätti keskustelua.  Siikalatvan ulkoistettua palvelut Mehiläiselle oli usea päätynyt valitsemaan Helmen. Olivat todella tyytyväisiä valintaansa.  Kestilässä oli vilkkain pysähdyspaikka, siellä olisi vierähtänyt pitempikin tovi. Siitä matka jatkui Rantsilaan, jossa myös päivän vesipisarat.  keskustelua äänestämisen tärkeydestä ja erilaisista vaihtoehdoista.  Paluumatkalle Kylmäsen kautta paria makkarapakettia rikkaampana. Pulkkilassa tuuli vain voimistui. Liekö syynä, että oli jo alkuilta, mutta päivän hauskimmat jutut oli Pulkkilassa. Vai liekö ollut kyse jo ehdokkaiden väsymyksestä? Lämpimät kiitokset Siikalatvan vasemmistolle järjestelyistä. Kahvi ja voileivät olivat maukkaita. Kiitos.

Lauantai ja sunnuntai kuluikin sitten Ylivieskassa.

img_20190401_183142_008

Sunnuntaina oli Keskisen vaaliravien vuoro, jossa edustimme Jouni Jussinniemen kanssa Vasemmiston raviharrastajia. Kummallakin meillä oli loimilähtö. Oman lähtöni voitto tuli Haapavedelle, mikäs sen mukavampaa. Oli todella mukava ja rentouttava päivä. Kyllä ihmisen mieli aina raveissa lepää. Ja onhan sieltä aina kotiintuomisina metrilakua, jos ei muuta.

img-20190331-wa0027