Suosittelijat

Outi Pekkala –  Pohjanmaan  helmestä
41911492_1840809702706873_6980266061610352640_n
Suosittelen lämpimästi Outi Pekkalaa hän on Haaapaveden Pekkalan 400 vuotta vaikuttaneen suvun jäsen. Outi on tietävä ,taitava, osaava maanläheinen nuori nainen. On ollut ilo olla tutustumassa hänen työskentelyyn vaalikentillä ja arkisessa elossa. Sosiaaliturvan monet kasvot on tuttuja hänelle asetuksissa, laeissa kuin käytännössäkin. Hänen helskyvä naurunsa ja huumorinsa pehmittää karskinmankin miehen kuuntelemaan.
Pohjois-pohjanmaan Vasemmistoliitto on saanut listoilleen sitoutumattomana aidon helmen,tänne Oulun eteläisen alueelle, hänelle voi vaaliuurinalla pyöräyttää numeron 96. Tavataan vaalipäivänä .
Helvi Järvenpää
kaupunginvaltuutettu, Haapaveden vasemmisto ry sihteeri
Outi Pekkala -Tiedolla, taidolla ja sydämellä.
Olipa mukava, kun vanhasta kotipitäjästä löytyi ehdolle henkilö, jonka arvot ja osaaminen ovat juuri sitä, mitä tulevan eduskuntavaalikauden edustajalta vaaditaan. Päättynyt eduskuntakausi on ollut tuskallista seurattavaa monen asian osalta. Kikyleikkaukset, työttömien aktiivimalli ja raju hyvinvointiyhteiskunnan purkuoperaatio arveluttavalla markkinaehtoistamisella, ovat käyneet liian kipeää liian monelle suomalaiselle. Turvaverkoissa on ammottavia aukkoja, ja jos tahti tulevina vuosina jatkuisi samanlaisena, miten suuri määrä ihmisiä vielä putoaisikaan yhteiskunnan ulkopuolelle?
Seuraavan eduskunnan työpöydällä on muuan muassa sosiaali- ja terveyspalveluiden edelleen kehittäminen ja sosiaaliturvauudistus. Ei ole sama, millä osaamisella ja arvopohjalla edustajat työhön tarttuvat. Outi Pekkala on työssään nähnyt hyvinvointiyhteiskuntamme hyviä ja haasteellisia puolia. Tehtävät ovat vaatineet asiantuntemusta, neuvottelutaitoa ja vastuuntuntoista työtä heikoimmassa asemassa olevien ihmisten puolesta. Mielestäni juuri Outi Pekkalan kaltainen ihminen on oikea henkilö astumaan tulevaksi neljäksi vuodeksi vaativan eduskuntatyöpöydän ääreen.
Äänestämällä Outi Pekkalaa haluan omalta osaltani olla turvaamassa inhimillisemmän Suomen rakentamista.
Suosittelen!
Airi Hakala, projektipäällikkö, Sievi.
Sievin tarkastuslautakunnan jäsen, sit. vas.
Aikaisemmin mm. valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä Nivalassa.
20190216_170621
Miksi Outi eduskuntaan?
TAIDOLLA: Outilla on taitoa keskustella, ottaa kantaa ja perustella näkemyksiään. Hänellä on taito kuunnella, mitä ja mistä puhutaan. Hänellä on kyky oivaltaa nopeasti uusia asioita. Hän toimii sen puolesta, että kaikilla olisi hyvä asua ja elää.
TIEDOLLA: Outilla on laajaa erityisosaamista ja näkemystä sosiaaliturvastamme. Hänellä on tietoa, joka on hyödynnettävissä eduskuntatyöskentelyssä, kun tarvitsemme toimivammat sosiaali- ja terveyspalvelut. Outi tietää, että päätösten tulee pohjautua tietoon, joka on kerätty laajasti eri toimijoilta. Hän osaa toimia yhteistyössä eri puoluetaustaisten ihmisten kanssa.
SYDÄMELLÄ: Ennen kaikkea Outi on helposti lähestyttävä ihminen, johon kuka tahansa voi olla yhteydessä. Hän on kehitysvammaisen tyttären äitinä oppinut puolustamaan tasavertaisuutta ja oikeaa toimintatapaa. Hän tulee hyödyntämään elämänkokemustaan hienosti eduskuntatyöskentelyssään välittäen aidosti muista ihmisistä ja ympäristöstämme.
Siksi numero 96, serkkuni Outi 👍
 Virpi Riuttanen
Hoitotyön lehtori, OAMK
Heikki
Hyvää Ystävänpäivää!
Olen tuntenut Outin yli kymmenen vuoden ajan samassa työpaikassa työskenneltyämme.
Olen todennut hänet vastuulliseksi ja tasapuoliseksi johtajaksi ja asiantuntijaksi, jolla on hyvä empatiakyky ja huumorintaju, mutta myös kyky tehdä vaikeitakin päätöksiä. Kelalla valitettavasti näkee, mitä viimeaikaiset poliittiset päätökset aiheuttavat niille ihmisille, jotka eniten yhteiskunnan tukea tarvitsevat.
Me tarvitsemme Outin kaltaisia kansanedustajia, joilla on elävä yhteys kansamme kaikkiin kerroksiin, ja samalla tieto miten lainsäädännöllä voidaan oikeasti vaikuttaa yhteiskunnan toimintaan. Suosittelen!
Heikki Hemmilä
entinen terveyskeskuslääkäri, tutkija, kouluttaja
Kelan asiantuntijalääkäri
Ylivieska

arramies

 

 

Olen Mika Arramies,
Avominne päihdeklinikoiden toimistusjohtaja yrittäjä.
Tuen Outia vaaleissa, koska tunnen hänen työnsä ajalta, jolloin kehitimme yhdessä Kelan, SytykeCentren, Avominne klinikoiden ja Kallion kuntayhtymän kanssa Ylivieskaan moniongelmaisille nuorille PURA-hankkeen.
Outin panos oli merkittävä koko hankkeen ajan, jonka tulokset ovat luettavissa Kelan loppuraportista https://www.avominne.fi/…/kelan-rahoittaman-25-vuotisen-nu…/ . Outi on avarakatseinen ammattilainen ja tekee varmasti töitä tasa-arvoisen, vaikuttavien ja laadukkaiden hoiva- ja hoitomallien eteenpäinviemiseksi. Sellainen onnistuu vain silloin, kun hoiva- ja hoitotyötä tehdään henkilöstön motivaation ja ammattitaidon kautta eikä heidän selkänahasta. Luodaan yhdessä hyviä toimivia malleja ja otetaan säästöt tehottomista ja henkilöstöä uuvuttavista sekä kyynistävistä malleista. Maksimaalisen taloudellisen voiton tavoittelu edellä emme pääse eteenpäin. Tiedän kokemuksesta, että Outi ymmärtää tämän ja tietää miten palvelujärjestelmiämme olisi kehitettävä meidän suomalaisten hyväksi.
Onnea Outi vaaleihin! Liitän tähän vielä Outin työnantajan, Kelan Sosiaalivakuutus lehteen heidän pyynnöstään kirjoittamani blogin, josta selviää hyvin mistä Outinkin kanssa Pura-hankkeessa oli kyse, saada palvelujärjestelmä toimimaan yhteistyössä ja vaikuttavasti: https://sosiaalivakuutus.fi/paihderiippuvuutta-ei-osata-tu…/

 

 

 

ville

Haapaveden Vasemmisto ry asetti yksimielisesti kansanedustajaehdokkaakseen etuuskäsittelypäällikkö Outi Pekkalan.

Jo kuntavaalissa keväällä 2017 hän sai komean äänimäärän ja tuli valituksi myös kaupunginhallituksen ja JEDUn yhtymähallituksen jäseneksi.
”Työparinani” kaupunginhallituksessa Outi on osoittanut erittäin nopeaa asioihin perehtymistaitoa sekä kykyä omaksua uutta.
Hänellä on rohkeutta ottaa kantaa asioihin ja kykyä myös perustella hyvin mielipiteensä. Hänellä on myös kansanedustajan tehtävän vaatimaa yhteistyötaitoa.
Outilla on tarmoa ja osaamista ottaa vastaan uusia haasteita. Hänestä saamme kansanedustajan, joka on työelämässä nähnyt ihmisen arjen ja on paneutunut vaikeissa tilanteissa olevien vähäosaisten asemaan. Hän tuntee pohjoisen ihmisen elämän.
Tämän vuoksi kansanedustajaehdokkaani on
Outi Pekkala.
Tule sinäkin mukaan Outin vaalityöhön rakentamaan inhimillisempää Suomea.

Haapavedellä 16.1.2019

Ville Saukko

kunnallisneuvos
kaupunginvaltuutettu
kaupunginhallituksen II vpj